Unity Technologies Office

København

I et samarbejde med Cut Lab Cph har Surface Cph konstrueret og leveret en unik receptionsdisk til det dansk / amerikanske firma Unity Technologies kontor i København. Unity udvikler multiplatform spilmotorer til computere, konsoller og mobile enheder.

Projektet startede med at udlejer og projektleder CBRE kontaktede Surface Cph på vegne af Rapt Studio fra San Francisco. Rapt Studio har tegnet den unikke receptionsdisk. De efterspurgte et unikt betonudtryk og havde brug for at finde en lokal samarbejdspartner, der kunne håndtere og alle faser i projektet for dem – det blev Surface Cph.

​Surface Cph modtog skitserne og konverterede dem til 3D tegninger. Den videre proces var i samarbejde med Cut Lab Cph, der med deres store erfaring og ekspertise inden for CNC fræsning fik produceret et millimeter præcist korpus i MDF plader.

Den store receptionsdisk blev delvis samlet hos Cut Lab Cph og sidste etape i Unitys reception, hvor den skal stå fremadrettet. Efterfølgende blev den coated i Microtopping (farvekode: Black 50%).

Indbygget i receptionsdisken er der to arbejdsstationer med hæve/sænke funktion.

Fotos: Jasper Carlberg