Min historie

Vejen til Mud Work

Jeg har altid haft en stor kærlighed for godt håndværk, indretning og design. Siden 2014 har jeg arbejde med beton som et designelement på gulve vægge og inventar.

Jeg har siden 2014 fået opbygget en stor viden og erfaring indenfor microbelægninger. De senere år har jeg fundet en ny kærlighed for æstetikken og historien i de mere naturlige og bæredygtige microbelægninger som ler og kalkpuds.

Fundamentet for det der idag er MudWork havde sin oprindelse hos den OL Gulve hvor jeg startede som gulvmontør og hvor jeg hurtigt lærte alt om beton gulvkonstruktioner, opretning m.m.

Hos OL Gulve så man mine evner og forståelse for håndværk og min passion for interiørdesign. Det var derfor naturligt at jeg blev ansvarlig for OL Gulves datterselskab Surface Cph som havde speciale i udførelse af beton der skulle indgå som et interiører designelement i indretning. Hos Surface Cph så jeg tidligt de mange muligheder der var i microcement og Surface Cph var derfor blandt de første forhandler og udførende af microcement herhjemme.

I rollen som agentur ansvarlig, udførende, salg og projektleder i andre virksomheder har jeg igennem tiden arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte designer, arkitekter og brands hvor han med sin viden, erfaring og passion har bidraget til flere eksklusive og prisvindende projekter.

Hvad folk siger om Jens på LinkedIn